Coffee time

Ні для кого не є таємницею, що ранок починається з кави. Люди з багатьох країн готові підтримати нашу думку.

Цей напій із просто чудовим ароматом здатний підкорити серця мільйонів. І хоча його п’ють по всій планеті, але кожна країна і культура має власні унікальні способи приготування і подачі.

Сьогодні ми хочемо ознайомити вас найбільш незвичайними з них. Не соромтеся й так само, як і кавою насолодіться нашою статтею.

 

В’єтнамська яєчна кава

Основними інгредієнтами тут є жовток, згущене молоко, цукор і звичайно сама кава.

 

Лапландска кава (Фінляндія)

Родзинкою цього напою є місцевий вид сиру, який кладуть в чашку перед тим як залити окропом.

 

Італійський еспресо

Класичному еспресо додає шарму часточка лимону.

 

Largima з Аргентини

Завдяки великій кількості молока цей напій може викликати сумніви, а чи справді це кава?

 

Кава Бонбон (Іспанія)

Класичний кавовий напій з додаванням звичайного та згущеного молока.

 

Пряна марокканська кава

До кавових зерен додають різноманітні спеції та все разом подрібнюють. Такий спосіб приготування надає напою неповторний смак і аромат.

 

Ароматна кава з чаєм з Гонконгу

Незвичайна суміш кави та молочного чаю залишає сильне враження після першого ж ковтка. Для його приготування заварюють чорний чай із перцем і згущеним молоком, додаючи туди трохи кави.

 

Прохолодний фраппе із Греції

Кава зі згущеним молоком, ароматним ванільним морозивом і грудками льоду.

 

Пекуча кава з часником і медом (Туреччина)

У Туреччині подібна суміш з кавою має досить велику популярність.

 

Ми сподіваємося, що зуміли підняти вам настрій, і у вас виникло бажання приготувати собі чашечку ранкової кави. Пробуйте та експериментуйте з різними варіаціями, можливо, ви знайдете ту саму, ідеальну для вас!

Дізнатися більше