Екологічні та алкоголічні проблеми Америки

Від зерна до скла, усі аспекти пивоваріння та доставки пива на ринок обтяжені проблемами навколишнього середовища, причому споживання води та енергії є двома основними аспектами природних ресурсів. Викиди вуглецю в основному пропорційні споживанню енергії. Виробництво ячменю та виробництво пива є найбільшими споживачами води. На самій пивоварні споживання води виражається як співвідношення води, яка використовується до фактично виробленого пива. Всі ці наслідки можна найкраще класифікувати за трьома широкими напрямками:  вище за течією – виробництво та транспортування сировини, яке перетвориться на пиво та пивну упаковку; операції – споживання ресурсів, яке може бути пов’язане безпосередньо з пивоварнею та процесом виготовлення пива; та нижче за течією – транспортування та охолодження пива після того, як воно покине пивоварню.

Екологічні та алкоголічні проблеми Америки

Виробництво скла, виробництво ячменю та солод складають понад три чверті впливу виробництва пива на навколишнє середовище. Скло, виготовлене з високим відсотком вмісту, що переробляється, використовує значно менше енергії, що значно зменшує скляну частину рівняння. У країнах, що мають національні повноваження щодо переробки пляшок або багаторазових пляшок, вплив скла як місткості для пива значно зменшується. Втілена енергія, необхідна для виготовлення алюмінієвих банок, більша, ніж енергія для скла, тоді як її вага для транспортування менша, що робить її порівнянною в цілому зі склом. Бочки з нержавіючої сталі справляють менший вплив завдяки своїй багаторазовій природі. Стратегія ринку, що використовує багаторазові контейнери та кеги, може мати надзвичайну користь для довкілля.

 

Традиційні методи вирощування ячменю, які вимагають багаторазового обробітку землі та внесення добрив та пестицидів, мають значний екологічний слід. Методи з низьким та низьким рівнем обробки можуть зменшити цей вплив, а органічні солоди ще більше зменшать загальне рівняння, оскільки добрива мають власний значний вуглецевий слід. Оскільки інтенсивні практики обробки ґрунту порушують нормальне зберігання органічного вуглецю в ґрунті, передбачуваний викид вуглецю внаслідок цього природного процесу менш вірогідний. Пивовари бажають пухкого ядра ячменю, що робить зрошення загальною практикою, хоча ячмінь можна вирощувати як суху землю. Ячмінь замочують, пророщують, сушать і іноді підсмажують при виробництві солоду для пивоваріння. Сушіння та обсмажування є найбільш енергоємними частинами цього процесу, використовуючи як електричну, так і теплову енергію.

Екологічні та алкоголічні проблеми Америки

Виробництво пива на пивоварні – це найменша частина розрахунку впливу на навколишнє середовище. Якщо буде прийнята загальновизнана практика – теплообмін для охолодження сусла та увага до споживання енергії та води та збереження – на роботу пивоварні припадає менше ніж 20% загального впливу на навколишнє середовище. Виробництво електричної енергії є важливим фактором у цьому розрахунку, тому підписка на високоякісні програми відновлюваної енергетики може суттєво зменшити загальне споживання вуглецю та викиди. Пивоварні, які мають екологічну відповідальність, можуть мати викиди вуглецю, які становлять приблизно 5% від загального впливу пива на вуглець.

 

За загальновизнаного галузевого стандарту готового співвідношення пива до води чотири з половиною барелі води до однієї бочки пива, будь-які зусилля щодо зменшення води були б плідними. Пивоварні використовують багато води для виготовлення пива, особливо завдяки ретельному і постійному очищенню, яке необхідно майже під час кожної частини процесу заварювання. Співвідношення 3,25 до 1 вважається відмінним у всьому світі. Багато міжнародних пивоварних підприємств ставлять агресивні цілі щодо використання води. Побачити воду.

Екологічні та алкоголічні проблеми Америки

Пиво теж важке. Перевезення вантажівками на далекі ринки несе величезні екологічні витрати. Враховуючи, що, як не дивно, найбільшим єдиним впливом по ланцюжку постачання пива є холодильне обладнання в роздрібній торгівлі, яке важить понад 25% загального вуглецевого сліду. Пиво найкраще зберігати при прохолодних постійних температурах. Стабільність придатності – це проблема, яка постійно викликає занепокоєння, особливо, оскільки пиво віддаляється подалі від пивоварні. Пивовари мають два конкуруючі імперативи; перший – необхідність підтримувати якість аж до пивця, а другий – зростаюча необхідність зменшити вплив на навколишнє середовище. Це викличе пивоварів у найближчі роки, особливо з урахуванням зростаючого попиту на пиво, що відрізняється від менших пивоварних заводів по всьому світу.